100% FEHÉR

Fémmentes fogpótlás kiváló minőségű cirkonból

100% FEHÉR – Fémmentes fogpótlás kiváló minőségű cirkonból

Cirkonfog

A cirkon a földkéreg egyik legrégebbi és leggyakrabban előforduló ásványa. Az ebből nyert elképesztő jellemzőkkel rendelkező cirkoniumoxidot már évtizedek óta sikeresen alkalmazzák a gyógyászatban, elsősorban az ortopédiában. A manapság rendelkezésre álló fogászati nyersanyagok közül a cirkon, kiváló élettani sajátosságaival, a modern fogpótlások vitathatatlanul legjobb tulajdonságú nyersanyaga.

 

  • magas fényáteresztő képesség
  • egyénre szabott fogszín választás
  • nincsenek fekete szegélyek
  • teljes mértékben fémmentes
  • kiváló biológiai hatás
  • különösen nagy szilárdság
  • tartósság

ELŐNYEI

 

zirkonzahn-03

ESZTÉTIKA ÉS TERMÉSZETESSÉG

A cirkon magas fényáteresztő képességével, valamint a lehetőséggel, hogy a cirkon színezése a páciens egyéni fogszínéhez igazítható, kölcsönöz a fogpótlásnak egy magas esztétikai és természetes hatású külsőt. A cirkon világos színe révén elkerülhető az időskori fogíny visszahúzódás során kialakuló fekete elszíneződés a széli részeken, mint ez a fémvázas fogpótlások esetén gyakran előfordul.

3 tagú híd belső nézete

zirkonzahn-06

Fémvázas fogpótlás – lehetséges fekete szélek

zirkonzahn-07

Fémmentes, fehér cirkon – nincsenek fekete szélek

 

KÉNYELEM ÉS TISZTASÁG

A saválló és pórusmentes anyag megakadályozza a káros anyagok felszívódását, megelőzi a fogszuvasodást és lehetővé teszi a gyors és könnyű tisztítást. Az anyag kiváló pontossága, továbbá kiemelkedően jó megmunkálhatósága garantálják a kellemes és kényelmes viselet érzését.

KITŰNŐ BIOLÓGIAI ÖSSZEFÉRHETŐSÉG

Cirkon, egy abszolút fémmentes nyersanyag, amely tudományos kutatások alapján nem vált ki allergiás panaszokat, illetve összeférhetetlenségi tüneteket a szájüregben. Mindemellett különösen nyálkahártya- és szövet kompatibilis, valamint idegkímélő, mivel a meleget és a hideget lassabban továbbítja, mint a fémet tartalmazó fogpótlás. Könnyen tisztíthatósága által a fogszuvasodás is megelőzhető.

TARTÓSSÁG ÉS SZILÁRDSÁG

Pontos fogtechnikai konstrukció mellett a cirkon fogpótlás egy éltre szóló befektetés. Az anyag extrém szilárdsága és magas sűrűsége révén helytáll a legnagyobb rágóerőknek is a szájüreg minden részén, nem kopik el és ezáltal színében  is változatlan marad.

 

Természet azonos külső, stabilitás, és viselési komfort a koronától a nagyobb kiterjedésű hídig – a cirkon megfelel minden elvárásnak a magas színvonalú és tartós fogpótlás tekintetében, továbbá friss, ápolt megjelenést kölcsönöz.

Ajándékozza meg magát és környezetét újra önfeledt mosolyával!

Kedves Pácienseink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a 05.20-án rendelőnk újra megnyitja kapuit, így tudjuk fogadni a nem sürgősségi ellátásra érkező pácienseket is.

Azt tudni kell, hogy a fogászati kezelések közben létrejövő bioaeroszolnak nagy szerepe lehet a SARS-CoV-2 vírus terjedésében ezért ahhoz, hogy az ellátást újra tudjuk indítani fontos, hogy az általunk hozott szabályokat maradéktalanul betartsák és ebben közreműködjenek.

Abban az esetben van szükség PCR- vizsgálatra, amennyiben a rendelőbe érkezéskor bizonyos paraméterek vizsgálata utána a páciens Covid gyanúsnak számít. Ebben az esetben továbbítjuk a pácienst a megfelelő vizsgálatokra.

A rendelet alapján előírt újraindulási feltételeknek rendelőnk megfelel. A higiénés szabályokat maximálisan betartjuk.

Rendelőbe érkezéskor az alábbiakat kérjük Önöktől:
▪️ Minden esetben előzetes telefonos, e-mailes bejelentkezés szükséges.
▪️ Egyedül érkezzen a rendelőbe (kisgyermek esetén 1 kísérő megengedett).
▪️ A megbeszélt időpontra pontosan érkezzen (amennyiben korábban érkezik kérjük, hogy a rendelő előtt várakozzon)
▪️ A váróban a szájmaszk viselése kötelező!
▪️ A váróban kérjük egymástól a 2m-es távolságot.
▪️Minden páciensnek az eddigiekhez hasonlóan kérdőív kitöltése szükséges, mely alapján döntjük el, hogy gyanús vagy nem gyanús esetnek számít.
▪️ Láz, köhögés, rossz közérzet esetén kérjük ne jöjjön rendelőnkbe!

Mobil: +36 20 2097145
e-mail: [email protected]
www.arkadent.hu

Köszönjük és várjuk Önöket!
Árkádent csapata