Legjobb tudásunk szerint a magán fogorvosi ellátás korlátozásáról mindezidáig nem született döntés, azonban a jelen helyzetre tekintettel mi mégis úgy döntöttünk, hogy ideiglenesen felfüggesztjük a teljeskörű fogorvosi ellátásunkat.
A kezeléseket elnapoljuk, erről mielőbb telefonon értesítjük a már időponttal rendelkező Pácienseinket.
Önök és a dolgozóink biztonsága a legfontosabb számunkra. E rendkívül nehéz döntés meghozatalával is az Önök bizalmát is szeretnénk még inkább erősíteni. Bízunk benne, hogy helyesen cselekszünk és ezzel jó példát mutatunk nemcsak a többi szombathelyi, de az ország többi magán fogorvosának is. Hisszük, hogy megfelelő közös összefogással, a közösségi felelősségvállalás jegyében helyes döntést hoztunk.
Reménykedünk, hogy hamarosan vége lesz és utána megint a megszokott magas szintű ellátást nyújthatjuk kedves Pácienseinknek.
Az újbóli teljeskörű ellátás várható időpontjáról tájékoztatni fogjuk Önöket. Kérjük szíves türelmüket és reméljük a továbbiakban is megtisztelnek bizalmukkal, visszatérnek Hozzánk, amikor a régi menetrend szerinti ütemben újra nyitjuk Rendelőnket!

Ennyi felelősséggel Mi is tartozunk!
Kérjük Önöket is, hogy nagyon vigyázzanak saját maguk és szeretteik egészségére!
Hamarosan találkozunk!
Bármilyen kérdése, kérése van bátran hívjon minket a megszokott telefonszámon:
+36-20-20-97145

/Akiknek időpontjuk van, kis türelmüket kérjük, még 1-2 napon belül fel tudjuk venni Velük a kapcsolatot! Igyekszünk Mindenkit mielőbb értesíteni./

ÁRKÁDENT CSAPATA

Kedves Pácienseink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a 05.20-án rendelőnk újra megnyitja kapuit, így tudjuk fogadni a nem sürgősségi ellátásra érkező pácienseket is.

Azt tudni kell, hogy a fogászati kezelések közben létrejövő bioaeroszolnak nagy szerepe lehet a SARS-CoV-2 vírus terjedésében ezért ahhoz, hogy az ellátást újra tudjuk indítani fontos, hogy az általunk hozott szabályokat maradéktalanul betartsák és ebben közreműködjenek.

Abban az esetben van szükség PCR- vizsgálatra, amennyiben a rendelőbe érkezéskor bizonyos paraméterek vizsgálata utána a páciens Covid gyanúsnak számít. Ebben az esetben továbbítjuk a pácienst a megfelelő vizsgálatokra.

A rendelet alapján előírt újraindulási feltételeknek rendelőnk megfelel. A higiénés szabályokat maximálisan betartjuk.

Rendelőbe érkezéskor az alábbiakat kérjük Önöktől:
▪️ Minden esetben előzetes telefonos, e-mailes bejelentkezés szükséges.
▪️ Egyedül érkezzen a rendelőbe (kisgyermek esetén 1 kísérő megengedett).
▪️ A megbeszélt időpontra pontosan érkezzen (amennyiben korábban érkezik kérjük, hogy a rendelő előtt várakozzon)
▪️ A váróban a szájmaszk viselése kötelező!
▪️ A váróban kérjük egymástól a 2m-es távolságot.
▪️Minden páciensnek az eddigiekhez hasonlóan kérdőív kitöltése szükséges, mely alapján döntjük el, hogy gyanús vagy nem gyanús esetnek számít.
▪️ Láz, köhögés, rossz közérzet esetén kérjük ne jöjjön rendelőnkbe!

Mobil: +36 20 2097145
e-mail: [email protected]
www.arkadent.hu

Köszönjük és várjuk Önöket!
Árkádent csapata