Legjobb tudásunk szerint a magán fogorvosi ellátás korlátozásáról mindezidáig nem született döntés, azonban a jelen helyzetre tekintettel mi mégis úgy döntöttünk, hogy ideiglenesen felfüggesztjük a teljeskörű fogorvosi ellátásunkat.
A kezeléseket elnapoljuk, erről mielőbb telefonon értesítjük a már időponttal rendelkező Pácienseinket.
Önök és a dolgozóink biztonsága a legfontosabb számunkra. E rendkívül nehéz döntés meghozatalával is az Önök bizalmát is szeretnénk még inkább erősíteni. Bízunk benne, hogy helyesen cselekszünk és ezzel jó példát mutatunk nemcsak a többi szombathelyi, de az ország többi magán fogorvosának is. Hisszük, hogy megfelelő közös összefogással, a közösségi felelősségvállalás jegyében helyes döntést hoztunk.
Reménykedünk, hogy hamarosan vége lesz és utána megint a megszokott magas szintű ellátást nyújthatjuk kedves Pácienseinknek.
Az újbóli teljeskörű ellátás várható időpontjáról tájékoztatni fogjuk Önöket. Kérjük szíves türelmüket és reméljük a továbbiakban is megtisztelnek bizalmukkal, visszatérnek Hozzánk, amikor a régi menetrend szerinti ütemben újra nyitjuk Rendelőnket!

Ennyi felelősséggel Mi is tartozunk!
Kérjük Önöket is, hogy nagyon vigyázzanak saját maguk és szeretteik egészségére!
Hamarosan találkozunk!
Bármilyen kérdése, kérése van bátran hívjon minket a megszokott telefonszámon:
+36-20-20-97145

/Akiknek időpontjuk van, kis türelmüket kérjük, még 1-2 napon belül fel tudjuk venni Velük a kapcsolatot! Igyekszünk Mindenkit mielőbb értesíteni./

ÁRKÁDENT CSAPATA